Omstartslån är en låneprodukt som vissa långivare kan erbjuda privatpersoner som behöver en ekonomisk omstart. Det kan finnas många olika skäl till att du kan vara i behov av sådan hjälp. Oavsett anledning kan du dock hitta omstartslån hos kreditochfinans och ansöka om ett sådant redan idag!

Förutsättningarna för att ansöka om och beviljas detta lån

Några av de förutsättningar som kan ligga bakom att du vill starta om din ekonomi är att du:

  • Har betalningsanmärkning och därmed svårigheter att få låna pengar
  • Sitter på flera mindre lån och krediter som du vill kunna samla på ett ställe
  • Har hamnat i ett ekonomiskt trångmål som du har försökt att ta dig ur med ett lån

Det spelar faktiskt mindre roll av vilken anledning som du har hamnat i denna situation. Det viktiga är att du tittar på ditt nuläge och försöker blicka framåt. Du kan hitta omstartslån hos kreditochfinans och redan idag ansöka om ett sådant och sätta bollen i rullning!

Grundförutsättningarna för att du ska kunna beviljas denna typ av lån är att du:

  • Är svensk medborgare
  • Har ett svenskt bankkonto
  • Klarar av att granskas genom en sedvanlig kreditprövning och att inte alltför många röda flaggor hissas i samband med en sådan (betalningsanmärkningar behöver dock inte vara ett hinder)
  • Har en disponibel inkomst att kunna betala av lånet med (detta är ett krav som de flesta, dock inte alla långivare ställer)
  • Kan erbjuda någon form av säkerhet i form av till exempel en bostad (det är en stor fördel om du har detta)

Så kan du hitta omstartslån hos kreditochfinans

Du kan beviljas ett omstartslån även om du har en betalningsanmärkning. Dessutom kan du ansöka om ett sådant även om du har en befintlig skuld hos kronofogden. Hela syftet med dessa lån är nämligen att kunna erbjuda en hjälp för privatpersoner som har hamnat i problem med skulder. Du kan genom att ta ett sådant lån förbättra din ekonomi och komma på fötter igen.

För att hitta ett omstartslån hos kreditochfinans surfar du helt sonika in på deras hemsida. Där hittar du sedan de tillgängliga lånen av detta slag. Välj det som passar dig bäst och klicka dig vidare till långivarens sajt för att ansöka!

Hitta omstartslån hos kreditochfinans och börja om